2021. február 4.

pure

 Amúgy covid közben is biztosan tudjuk, hogy Magyarországon vagyunk, mert a turkálóban a purell tartóból nem is purell jött, hanem valami citrom illatú ondó színű ragacs, amitől komolyan egy fél óráig ragadt a kezem, amíg le nem esett, hogy amúgy a saját kézfertőtlenítőmmel is újra leönthetném. A kezem, és sajnos nem a hülye purell állványt. (de mégis, ehhez mekkora sóhernek kell lenni? )

3 megjegyzés:

  1. Most rá kellett keresnem mi az a purell 😀
    Anyukám nem jár a kisboltba mióta ráfröccsent a hypos víz a fekete szövetkabátjára, mert azt tettek az adagolóba kézfertőtlenítő helyett. Mondjuk ez vidék, de mekkora csóróság már..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ú, de ez mennyire cikiiiii :DDDD én kb felsikítanék, ha az ekcémás kezemre rámenne a hipo (amúgy van itthon, de csak mióta van a covid azóta szoktam néha azzal takarítani) és lehet, hogy hívnám a menedzsert is. vagy a köjált, vagy nem tudom. jó, igazából nem, feltehetőleg csak én is megsértődnék.

      de a purell nevében benne van, hogy pure, tehát fertőtlenítő?:D meg lehet venni a dm-ben, semmi egzotikus. de most jut eszembe, hogy a CBA-ban is vmi elég undorító zöld cucc van kirakva,lehet, h el kéne kezdenem használni, hátha akkor vesznek egy jobbat. de minek járok cba-ba, ugye.

      Törlés
  2. nekem meg nem a turis, hanem a bőrklinikás ! kirakott fertőtlenítő kimarta az amúgy teljesen okés és átlagos bőrömet :((((

    VálaszTörlés