2012. augusztus 22.

ma este meg kocsmázásra voltam hivatalos, de még arra sem mentem el, egyedül fogok meghalni bazmeg, most már ideje lenne hogy valami égbekiáltót* tegyek, mint mondjuk elmenni a szexshopba plázába amit láttam valamelyik metrómegállónál,csak az a baj, hogy nem emlékszem hogy hol. ez amúgy főleg csak azért jutott eszembe, mert akkora volt, hogy szerintem egy egész utcasarok hosszú, vagy nem tudom, de gigahosszú.
amúgy az elmegyek ide mielőtt meghalok  elhagyom Berlint dolgok listáján rajta van még a Berliner Dom, az elhagyott vidámpark, és a hajókirándulás is, de igazából semmihez nincs igazán kedvem csak egyedül sétálni, fagyit enni, meg moziba menni.


*legalábbis a vénlányok 2012-es évkönyve szerint, amit az őszi szünetben írok majd meg

5 megjegyzés:

  1. van egy nagyon nagy beate uhse szexplaza (erotikus muzeuk a zoologischer gartennel. nem egy nagy szam, de egyszer meg lehet nezni :)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Beate_Uhse_Erotic_Museum

    VálaszTörlés
  2. te, szerintem rúgjunk be és menjünk el a 625. számú nagykörúti szexshopba. hilarity ensues!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annamari, köszi a tippet, holnap megnézem:D

      Lilikém, én azt mondom, először nézzük meg a szexshopot,majd (miután vettünk valami nevetséges kacsaalakú izét, vagy hasonlót) rúgjunk be.!

      Törlés
    2. próbálok nem kuncogni és arra gondolni, hogy ez olyan, mint egy nagyon rossz pornó eleje, de nem tudok

      Törlés
    3. :DD uhh, ettől nekem is most vihognom kellett egy sort, de tudod, ahogy ezt mondani szokás, lesz ez még így se. mulatni meg úgy is fogunk!mindenképp. (ja ez adri voltam, másik gugliról)

      Törlés