2013. január 7.

és ez is eddig nem tudom, hogy nem zavart rettenetesen, de most már igen, hogy nem lehet ebben az új bejegyzés szerkesztőben HTML-ben alakítani a képek méretét meg alakját.

(ha mégis, valaki árulja már el a titkot.!)

5 megjegyzés:

  1. nem vagyok benne biztos, hogy ez a megoldás, mert nem posztolok virtuózan képeket, de a szerkesztőben van bal oldalt egy ,,írás/html" feliratú címke, hátha az segít? persze, mivel üres a szerkesztőlap ott is, gondolom, a kódokat neked kell masterelni már, de hátha?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát az a baj, hogy én sem posztolom a képeket vmi virtuózan:D amúgy tudom, hogy át lehet kapcsolni html-re, de régen ott át lehetett írni vagy kódolni, nem tudom mit csinálni a kép méretét meg mindenét de most meg már nem olyan:(

      Törlés
    2. Elvileg működnie kéne HTML módban, amúgy így néz ki az img tag. Az alt="..." minket nem érdekel (nem is kötelező), a width és a height paramétert add hozzá, ha éppen hiányozna (amit kétlek).

      Törlés
    3. nem értem, hogy hova adjam hozzá a width és height paramétert, és milyen írásjellel? (mert amúgy nincsenek, egyáltalán)

      Törlés
    4. Nem igazán értem, ez hogy lehet. Csinálj egy random posztot (nem kell publikálni), amibe beszúrsz egy képet, utána válts át html módba, és csinálj egy képernyőmentést (print screen miegymás), majd ezt töltsd fel valahova és ide dobd be a kép linkjét, attól okosabb leszek remélhetőleg.

      Törlés