2011. július 28.

preface: ez a bejegyzés egy viszonylag most vagy soha alkalom mivel olyan mintha 15 évesen írtam volna(=gáz), és fél óra múlva úgyis meggondolom magam.

miután tegnap hajnali kettőre összedobtan még egy novellát, úgyhogy ma annyira vagyok fáradt, hogy véletlen majdnem elloptam egy banánt. de aztán mégsem, úgyhogy még nem a KGB börtönből írok.
csak el ne felejtsem megírni a történetet a lengyel fiúcskáról*. csak hát, kár hogy nem igazán van történet, azon túl, hogy magyarul tanul tud, szóval senki nem értette, hogy min vihogunk mind az eszeveszett. aztán még elmentünk valami múzeumba, ahol az idegenvezetőnek soha nem jutott eszébe semmilyen annál specifikusabb szó, hogy ship, az űrt meg azzal akarta kitölteni, hogy you know az észt népi történelemről sajnos többel nem szolgálhatok, mert mindenki azzal volt elfoglalva, hogy ne haljon meg a melegtől vagy hogy ne röhögjön túlságosan vihogva.
a nap híre se maradjon el, vettem egy norvégmintás pulcsit! ami igazából észt, de mindegy.majd letépem a cimkét!
:D

*akinek a ~5. kérdése az volt, hogy járok-e valakivel, ami túlságosan legyezi a hiúságom ahhoz, hogy ne említsem meg. bár még a magam fajta naiv kislány is hamar rájön, hogy ennek semmi jelentősége, mondjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése