2010. május 3.

A tény hogy a vizsgaidőszakban meghalni sem lesz időm akár még azt is jelentheti,hogy túl fogom élni. Ez jó.

Az is jó,hogy ma egy Tony&guy hajformázó tulajdonosa lettem végre*(és a pénztárcám is vékonyabb egy kellemetlenül nagy összeggel,amiért csak az kárpótol,hogy 600-ért sikerült megebédelnem),és hogy egy New Yorki, egy izlandi és egy lengyel képeslapcserének nézek elébe (lullz@myself, chapter 629633) ami fantasztikus, szerintem.
Ettől függetlenül mostanában túl sokszor fáj a világ,nem mennek a dolgok,anyám hatszor annyi problémát és felelősséget akaszt a nyakamba mint amennyire szükségem/kapacitásom van, aggaszt hogy nem tudom mit csinálok jövő félévben, (értsd:Európa melyik felén leszek) valamint az is hogy szorongok mint egy elmebajos, és legszívesebben visítva futnék a legkedvencebb csooporttrsaim társasága elől is. A titkon kedvenc csoporttársakbtól meg csak szimplán kapok gyomorgörcsöt.
Nem annyira tudok mit kezdeni anyával sem, pontosabban azzal,hogy a dolgot amit legjobban szeretnék megosztani valakivel nem mondhatom el szinte snekinek,neki meg főleg nem, és kivételesen nem is a szégyenlősségem miatt,hanem puszta racionalitásból,és mert tudom mit válaszolna, és tudom,nem értené meg. Ehelyett ilyen kérdésekkel zaklat,hogy hol a harisnyája, eg hogy legyen a kérdőívezés.(kitérdekel?)A Kaán Károly versenyről nem is beszélve.
Megrémít a legjobb barátnőm is,aki társkereső hirdetést akar feladni, mert nekem ez soha nem jutott eszembe, és ha így folytatom tényleg zárdába vonulhatok, de akkor sem fogok csetelni mindenféle random idegenekkel, ismerem magam, elkezdenék kötődni egy meberhez akit nem ismerek, egész nap várnám ez emiljeit,majd kiderülne róla,hogy van valami eltitkolt dolga amin hirtelen senki sem tud túllépni, én meg végképp nem,főleg ha figyelembe vesszük a finnyásságomat/abnormális elvárásaimat nem csak magammal de másokkal szemben is, és hogy soha semmi/senki nem elég jó.(aka seggfej vagyok,de legalább van önkritikám)

*ennek a mondatnak köszönhetően nyilván fogok veszíteni legalább 5 olvasót,már ha létezik ennyim összesen


tetszetős:

1 megjegyzés: