2020. március 28.

tudományokba'

Anya: a tesóm meg az Attila találtak vmi cikket az interneten, mely szerint a réz megvéd a koronavírustól, szóval most mindannyian rézhuzal karkötőt hordanak

Apa: akkor már felülhetnénk a csillárra is, az is rézből van

Én: ott egy függönykarika....

Apa: vagy adok egy kilincset amit még nem szereltem vissza, azt is a nyakadba akaszthatod.


Eközben az unokahúgom _egyfolytában_ gyanús és ismeretlen forrásokból jövő szuperfontos információkat közöl a koronavírusról, de ma már nem bírtam tovább, és mondtam neki, hogy én hiteles forrásokból szeretnék tájékozódni, nem a Julis néni posztjából Alsómocsoládból, erre közölte velem, hogy abban eltitkolják a lényeget! meg a jó híreket!
Hát bocsi, hogy nem próbálom házilag 56 fokra emelni a testhőmérsékletem, hogy tutira védve legyek.
Amúgy nem tudom mit várok, a múlt héten kiosztott, mert haza jöttem a szüleimhez, és ez nagyon veszélyes meg fogunk mind halni és hasonlók (jó, amúgy én is tudom ezt, de a mentális egészségem ügyén a szüleim szerint is szükséges volt meglépnem ezt), ehhez képest ők a héten egyszer tartottak egy kis házibulikát, és a tegnap éjjelt is még "kimaxolták" utoljára. Agyam el ne dobjam már.

3 megjegyzés:

  1. Apudon besírtam. :)) Unokahugid no comment, úgy látszik, ez a karanténosdi nem csak nekem okoz ilyen családkezelés haladóknak-jellegű kultúrsokkokat... én megértelek, hogy hazamentél a szüleidhez (én is ugyanezt csináltam), nem feltétlen embernek való dolog pici lakásba zárva tengődni heteken át.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amúgy apukámon naponta olyanokat nevetünk, hogy jaj nekem (a mai egyik az volt, hogy varjunk már gyapjúból maszkot, az jól szigetel meg tartása is van, nem? :D )

      Törlés
    2. jaj és hát nekem ez az egyedül maradás iszonyatos szorongással járt, nem is tudom, hogy bírtam volna tovább egyedül.

      Törlés