2014. február 5.

mindenkinek igaza van, tényleg gigaundorító a teológussal a szexről beszélni, meg hogy mit csinál a 17 éves kislánnyal, akire nem csak gonoszságból mondom, hogy ribanc, hanem még ő is azt mondta, de nem baj, kárpótoltam magam egy ilyen csodás blúzzal:

8 megjegyzés:

  1. az mekkora szánalmas már, hogy ő dugja, és ugyanő ribancozza le a háta mögött? az ilyen komolyan megérdemelné, hogy senki ne álljon szóba vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bár visszaolvasva a posztodat nem vagyok egészen biztos benne, hogy a teológus mondta-e ezt róla, vagy a csak egy self-proclaimed ribanc, de ez az egész akkora egy wtf szituáció már (plusz a teológusról el tudok ilyet képzelni azok után, hogy az exére is azt mondta, hogy már az elején látta, hogy milyen buta, és mégis együtt volt vele)

      Törlés
    2. igen, és igazából már attól vagyok szomorú, hogy mennyire szánalmasan viselkedik ez a fiú, és én mégis mennyi ideig vele voltam :(

      Törlés
    3. csatlakozom!

      Törlés
    4. ne magad érezd szánalmasnak ettől, sokakkal előfordul. viszont szerintem tényleg szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert ez így téged mérgez, és ez az egész nem ér annyit

      Törlés
  2. de a blúz tényleg szép

    VálaszTörlés
  3. úúúú hol szereztél Te ilyen blúzt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. zara, a leértékelésen Bp-en is láttam!

      Törlés