2014. január 7.

ha már a karácsony nem, ez az új év mizéria csak bekúszott az agyam hátsó traktusába, vagy a bőröm alá, nem is tudom, ahogy tetszik, de most gyerekesen izgatott vagyok. és a legjobb, hogy tulajdonképpen ok nélkül. nincsenek igazán nagystílű céljaim 2014-re, jó, talán csak az, hogy elutazzak valami jó helyre, mert 2013 ilyen szemponttból nem volt egy nagy eset, és én igazából még mindig várom életem nagy kalandját, és szerintem  az egész életemen át várni fogom, de ettől még jó, jó ez a London, jó, hogy két napja lazacot eszem, meg csupa egészséges dolgokat, és semmit amiben laktóz van, kivéve a nagymama karácsonyi sütijét, de az mindjárt elfogy, jó, hogy ebben a félévben nem csak passzióból olvasom majd az ENSZ honlapját, hanem mert ilyenekről lesz szó, jó, hogy ma azt hittem, hogy már kezdődik a tanítás, és kiderült, hogy nem, így most még van egy egész hetem esszét írni, és  csak úgy, Londonban lenni, jó, hogy ma csak úgy ülhettem a büfében és ettem az áfonyámat reggel, jó, hogy vettem 5 könyvet 5 fontért, többek közt ilyeneket, hogy A segítség, meg A tetovált lány, jó, hogy nincs nagyon hideg, és kigombolt kabátban járhatok januárban, és hogy már elterveztem, hogy milyen sok órára szeretnék feliratkozni, meg bejárni, és olyan furán tettrekésznek érzem magam, pedig én sose vagyok tettrekész, és kb 5 éve úgy érzem, hogy pazarolom az életem.

vannak még fura vágyaim is újabban, amik többek közt megijesztenek mint hogy, csináltatok egy fehér tetoválást, jelentkezem EVS-re, jelentkezem stewardess-nek, ami igazából teljesen abszurd, mert bele se akarok gondolni, hogy milyen rettenetesen sokat kellene lefogynom ehhez, (habár ha ténylegesen csak lazacot és nyers répát fogok rágni, még az is lehet, hogy ez megtörténik), és ki kellene egyenesítenem a hajam, mert most megfigyeltem vasárnap és az ÖSSZES stewardessnek egyenes a haja, és a Lufthansán amúgy is mindannyian tökéletesek, szőkék és magasak, és mondjuk meglepően öregek is (40+), de ez más kérdés.
és szeretnék még ilyen hajat is, habár az enyém világosabb és rövidebb, szóval lehet, hogy nem lesz ilyen menő. egyébként ugyan ez kicsit béna, bevallani meg még bénább, de engem titkon eléggé foglalkoztat ez a menőség kérdés, hogy mitől lesz valaki az meg mitől nem, és hogy ez hogy van a tinédzsereknél, vagy nem is tudom, de ha én visszagondolok a tinédzser koromra, az olyan zárt volt és szűk vagy nem is tudom, legalábbis ahhoz képest, amit az interneten látok, tudom, hogy a nem szuperizgi emberek nem válnak ismertté az interneten, és hogy Tavi Gevinson megmondja a tutit, de ettől még nem is értem az egészet. amúgy ha már itt tartunk, az utóbbi időben rettenetes fan lettem, többek közt, mert nekem még tinédzser problémáim vannak, és mert olyan egyszerű és egyszerre abszolút életszerű, használható dolgokat mond, és aranyos és őszinte, és bárcsak ilyen lettem vonla 18 évesen, vagy legalábbis olvastam volna ezt a Rookie magazint, hát lehet, hogy jobb életem lett volna, legalább egy kicsit.
na jó, az életem most is elég jó, csak ne siránkoznék, hogy miért nem ír vissza nekem a jogász, meg egyáltalán, hogy minek nekem egy ilyen fiú (másodszorra sem jött el moziba, említettem már? és azt hogy a teológus az orrom előtt teregeti ki a barátainak a közös szexuális életünket? és akkor ne kapjak visító rohamot), mikor vannak ilyenek, meg persze ilyen lányok is,  na és akkor Jennifer Lawrence,de ezt most figyelmen kívül hagyom egy pillanatra.

7 megjegyzés:

  1. Ezt a menőség-problémát nem értem, Mitól lesz valaki menő és miért nem vagy te az? Hogyan definiálod a menőséget?

    Bocsánat, de öreg (37+) vagyok! :))) Biztos ezért majdnem meDDőséget írtam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazából nem az a kérdés, hogy én menő vagyok-e (nem), vagy hogyan legyek az, hanem úgy általánosságban mitől népszerű/menő/akármicsoda valaki.

      szóval nem tudom, hogyan definiálom a menőséget, nincsenek okos válaszaim igazán. (mondjuk biztos megnézhetném a könyvtárban ma délután :D)

      Törlés
    2. :)) azt érzem ki a válaszodból, h a menők azok, akik népszerűek.

      Törlés
    3. nem tudom, olyan rémesen éretlennek érzem magam amiért arről írok :D

      amúgy szerintem a kettőnek valamilyen köze biztos van egymáshoz, vagy hogy a tömeg azt akarja (de mire megkapják már nem menő, legalábbis ezt hallottam az iskolában (persze bonyolultabban))

      Törlés
    4. Én nem gondolloak éretlennek, sőt!
      Most olvasom a társkeresős posztodat: hát, csak annyit tudok mondani, h kitartás! Attól, hogy ennyi hülye van fent, még ott lehet az az illető is, akibe egyszer beleszeretsz!

      Törlés
    5. de ezek, amiket kiválasztottam annyira szarok, hogy már fel se mérgelem magam rajta, (és főleg viccnek szántam) vannak viszont az unalmasok... talán még rosszabb.

      Törlés
  2. jennifer lawrence-t csak imádni lehet
    http://www.buzzfeed.com/tommywes/times-in-2013-jennifer-lawrence-proved-she-was-master-of

    VálaszTörlés