2012. december 21.


Remélem hogy tényleg mégse lesz ma világvége, mert akkor esetlegesen ez az utolsó blogbejegyzésem, bár ha tényleg ez a vége mindennek, akkor már blog se lesz, internet se, nem hogy laptop a dohányzóasztalon. És annak ellenére, hogy tegnap e-vel megadtuk a módját (értsd: megfőztük apa fancy pancy borát forralt bornak, mondanom se kell elképesztően erős volt, az egész fahéj és narancs ellenére is, meg persze nem félliteres bögréből kellett volna inhalálni inni és ettünk hozzá gesztenyés sütit, és alkalomhoz illően vihogtunk) most csak azok a dolgok jutnak eszembe, amiket elszalasztottam, elszalasztanék ha most vége lenne.

de nem lehet vége, mert most megyek ebm-re Máltára, és már mindenki lázasan igyekszik elkerülni a ryanairt szerevezi a jegyét.
meg amúgy is, még nem találkoztam a jogászfiúval,aki már-már nevetségesen jól nevelt, és modoros, és azt írja a leveleiben, hogy 'Kedves Adri' ,és bizonyára van pénze is, így teljesülnek a szüleim tudat alatti kritériumai is, win-win szituáció, ez kell nekem. nem mintha nem lenne félelmetes, hogy ha beütöm a nevét a gugliba akkor pontosan kiadja, hogy melyik melléket kell hívnom ahhoz, hogy ő vegye fel. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése