2012. június 19.

1st world problems

avagy komolyan mondom, ebben a melegben az egyetlen örömöm, hogy a lakás összes légkondicionálóját lehet ugyan azzal a távirányítóval irányítani. Na jó, nem, az igazi öröm, hogy egy hét múlva államvizsgázom és még a felét sem tudom a tételeknek, és most is, kinyitom a módszertanos tételsort, kvantitatívból 8 van ugye, és akkor 9 oldalas a tétel!!! 9!!!4444 (ezen a ponton nehezen, de kibírtam, hogy ne káromkodjak ocsmány módon.) nem tudom, mi van, hogy kell ezt csinálni, hogy végezzek meg tudjam is, meg hogy a hajam ne álljon égnek az egésztől argh. <insert cursing&rant here>

Hogy valami jó is legyen, meg egyébként is, mindenki ilyen summer wishlisteket csinál, nekem is kellett egy:
ruha1
ruha2
ruha3
szandál1
álomszandál
sort, ideális esetben ilyen barna lábakkal
egy ilyen lábbeli

na jó, az igazi 1st world problem gyerekek mégiscsak az, hogy nem tudom melyik nyelviskolába jelentkezzek a nyárra.

p.s: köszönöm a kommenteket az előző elötti meg azelőtti bejegyzésemre amelyben a szakdolgozatomról panaszkodom, kedvesek voltak!:)

4 megjegyzés:

  1. undorító ez az időjárás, undorító. (nem csecse - ezt csak a te kedvedért. :P) a sort tetszik, és hozzámvághatnának egy gladiátorszandált is, már mióta olyat akarok venni, de mibe, hogy ez a nyár is úgy fog elmenni, hogy nem lesz gladiátorszandálom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a deichmanban most szerintem szépek vannak, és lehet kapni hozzá ilyen zselés sarokpárnácskát is, elég olcsón.

      Törlés
  2. szerintem úgy kell a 9 oldalas tételt, h mivel ezt úgysem tudnád mind elmondani, ezért csinálni belőle egy 1 oldalasat, és azt bevágni. és ha belekérdeznek, akkor úgyis eszedbe fog jutni a 9 oldalasból is minden, de alapból nem kell kitérni mindenre, csak a lényegre.
    na remélem érted :)

    VálaszTörlés
  3. ez amúgy nekem eszembe sem jutott, nagyon jó ötlet, köszi!:D

    VálaszTörlés