2012. március 27.

azon gondolkodom, hogy mi van akkor ha engem most megrázna az áram mondjuk, merthogy nekem mostantól van egy fémdarab(platina?) a bal bokámban(ezt nyilván mindenki tudni akarta,hha.)mármint, ez akkor most vezeti az áramot? (tudom, hogy a szövetek vezetik az áramot, de ez befolyások valamit?)
ez a fémdarab amúgy azért is jó, mert ha megnyomom a bokám bal oldalát akkor nem érzek semmit, mintha a bőr is olyan idegen lenne.

4 megjegyzés:

  1. én mindig attól félek, hogy bejelzek a reptéren a kapunál vagy ilyesmi. (meg attól is, h a drótdarabok elvándorolnak a testemben, de ilyennel nem akarlak ijesztgetni)

    VálaszTörlés
  2. igen, nekem is ez volt az első gondolatom mikor mondták, hogy valami fémeket raknak majd a lábamba. mindenesetre nem hiszem, hogy az elvándorlástól tartanunk kell, mármint egyik testrészünk sem légüres tér, szerintem. (emellett a tamponos dobozra is az van írva, hogy nem tud elveszni, vagy feljutni az ember agyába, hm.)

    VálaszTörlés
  3. így gondolnám én is, de pont amikor anno megkaptam a testembe ezeket a csodákat, volt vmi hír, hogy egy srácnak asszem a vállából ment át a cucc a szívébe. még kész szerencse, hogy a lábunk messze van a szívünktől, útközben csak megéreznénk máshol...

    VálaszTörlés
  4. ilyenkor örülök a gravitációnak, és ennek értelmében remélem, hogy felfelé mégsem fog semmilyen tárgy mozogni a lábunkban.:D

    VálaszTörlés