2015. november 9.

100/4

én, 1894-nyaránSzóval pénteken meg az volt, hogy 25 lettem.
25. (!!!!4444!!44) 
Lépjünk túl. 
Állítólag ez a legjobb kor, bár azt hiszem többnyire csak fiatalabbak mondták ezt nekem. Állítólag csak 20-nak nézek ki, ezen a ponton már azt hiszem, hogy ez a legjobb bók, amit kaphatok* idáig jutottunk. Mondjuk azt hiszem, hogy a viszonyom saját magammal az utóbbi években csak jobb lett, (már leszámítva amikor lehajoltam a próbafülkében és megláttam a neonfényben az orbitális narancsbőröm.) Csak hát ilyen világmegváltó felfedezések, hogy igazából én most azt csinálok amit akarok. Mármint nyilván rémesen uncsi vagyok, hogy úgy érzem feltaláltam a spanyol viaszt, de minimum csupa #girlboss*** lettem, csak mert most rájöttem, hogy amúgy hordhatnék rúzst, amúgy elég jó a bőröm ahhoz, hogy csak rúzst kenjek az arcomra**, amúgy semmi nem történik, ha egy napig nincs rajtam melltartó, vagy ha én most egy éjjel alatt megiszom öt koktélt, és hogy lehet, hogy nem is vagyok olyan rettenetesen borzasztó ember, mert van, hogy az emberek nevetnek a vicceimen, és mindenki ráért elmenni koktélokat inni a szülinapomon, és ez tök jó érzés. 
Sőt, azt hiszem a legjobb érzés, hogy a szülinapomon egész nap minden tök jól sikerült, nem ment el az orrom előtt a metró háromszor mint ma, ettem krumplisalátát, vettem magamnak egy pöttös blúzt és egy pöttyös pulóvert, beteljesült az életem. 
(és aztán még szombaton is elmentem mulatni, és olyan meleg volt hajnali 2-kor hogy kigombolt kabáttal mentem a metróhoz, micsoda szentimentális dolgok, de ez a filmekben biztos valami boldog pillanat lenne, nem? nem?)
Most már csak az alábbi dolgok hiányoznak az életemből:
egy Barbour kabát****, egy rendes Oxford cipő (a régi teljesen elkopott), 218 könyv az Amazon kívánságlistámról, meg egy léghoki asztal a szobám közepére (ezt vagy 12 éves korom óta egyfolytában kérem és mégsem kapom meg??)
továbbá: 
egy kirándulás Jordániába, meg egy észak-afrikai utazás 

 Hát most mit tudom én, annyi mindent akartam még mondani,de mégis mit tudhatok még a felnőtt kérdésről, meg a nőiségről, amikor még azt sem értem, hogy marad minden lánynak szűk a farmerja, az enyém meg lötyögős lesz fél nap alatt? De gondolom ez legyen a legnagyobb bajom és ne az, hogy kínosan rég nem szexeltem.

*kivéve amikor elkérik a Schülerausweissomat a moziban
**amúgy ez biztos csak illúzió
***most pont ezt olvasom, így muszáj volt megemlítenem
****ezt nem tudom igazán racionalizálni, főleg amennyibe kerül, csak hogy izé, ebben mindenki azonnal elegánsnak látszik


3 megjegyzés: