2021. november 24.

 Amúgy én csak szeretnék olyan magabiztos lenni, mint a lány, aki megosztott 82(!!!) (bár viccelnék) képet facebookon az esküvőjéről, mint a csaj, aki minden_napról_ beszámolót rakott ki a nászútjáról, mint a nő, aki minden_egyes_dolgot_ posztol insta sztoriban amit vásárolt (és kb minden másnap vesz is valamit, és nem karalábról beszélünk-én meg képes vagyok erkölcsi kérdést csinálni abból, hogy kikövessem). 

4 megjegyzés:

  1. szerintem ők pont hogy baromira nem magabiztosak, és azért van szükségük a folyamatos külső visszajelzésre...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, én erre mondjuk egyáltalán nem is gondoltam, hogy az emberek ezt megerősítés miatt posztolják és nem mutogatásból, de lehet, hogy teljesen igazad van!

      Törlés
    2. De mi van akkor ha nem kap elég likeot? Akkor az a kevés önbizalma is elpárolog? Érthetetlen, de másnap mégis „felül a lóra” és 82 képet közöl megint...
      Nekem kényszerből kell most kitenni magam minden nap (!) a facere, holott abszolút nem vagyok a szockó média tündére. Borzasztó megélni, hogy kiteszi az ember a szívét/lelkét és zéró hatása van.

      Törlés
    3. FM: tuti meg lehet ideologizálni, hogy a "nem elég lájk" minek tudható be. vagy ugye le lehet szedni a posztot, ha nem éri el a vágyott célszámot...

      Törlés