2013. november 19.

szeretnék én is ilyen szép ruhákat hordani. pontosabban szeretnék alkalma(ka)t  hogy ilyen szép ruhákat hordhassak. meg szeretnék karácsonyi vásárba menni a Vörösmarty téren az exfiúmmal*. a komfortzónám viszont olyan kicsi jelenleg, hogy beletartozik a quiche evés, ami egy nagyon finom pite szerű dolog, a zöldalmás lilakáposzta saláta, és a Carrie diaries . amúgy a hivatalos kedvenc sorozataim az Elementary, és a Mentalista, jó meg a True Blood, és a Reign. jaj nem, a Reign is guilty pleasure, a Tudorok a hivatalos változat.
de ez a Reign nagyon jó, van benne minden, ami kell egy jó sorozathoz, (kivéve izgalmas cselekmény az ármányokon kívül, és történelmi hitelesség), szexi férfiak, szép ruhák, szép táj, kastély, szerelmes tinilányok angol akcentus, mire vágyhat még az ember lánya.
a Carrie diaries meg, hát igazából nem tudom, hogy a Szex és New York vagy ez a jobb, igazából mindkettő, csak hát a fiatalabb Carrie olyan nevetségesen erkölcsös a 30 éveshez képest, hogy el se hiszem, no de mindegy is, mert az egész '80-as évek díszlet egy eye candy.


*az ex szócska különösen megerősítve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése