2012. december 4.

csak azt nem tudom, hogy velem miért mindig olyan van, hogy ha egy fiú szórakoztat és jó fej, akkor nem kifejezetten szexi, viszont ha rettenetesen szexi/helyes, és még azt is mondja rám, hogy szép vagyok (wtf??) (bár ez persze nincs valami gyakran) akkor meg elég unalmas?

 a személyiségem nem szeksziférfi-kompatibilis. franc. valakinek a ronda tudósokkal is járni kell.

4 megjegyzés:

  1. nem lehet, hogy túl nagy elvárásaid vannak egy fiú külsejével kapcsolatban? (nem égetni akarlak, ez egy terapeutikus jellegű kérdés. :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. vagy mit jelent a ,,nem kifejeztten szexi"? konkrétan csúnya, vagy csak nem elég filmeszínészes?

      Törlés
    2. amúgy de, nyilván túl nagyok az elvárásaim, de ezt én is tudom, mert ilyen hülye képzetek élnek a fejemben, hogy mindenki és a fiúja úgy néznek ki, mint a szupermodellek, pedig ha kimegyek az utcára és megnézem az embereket akkor látom, hogy nem úgy néznek ki, sőt van aki még rosszabbul is néz ki mint én. amúgy a nem szexi bármit jelenthez a rondától a hülyén van felöltözvén át addig hogy pattanásos a feje/sánta mittudomén. (de amúgy a szexire sem úgy gondolok, hogy kockás a hasa és úgy néz ki mint az attraktív tumblr fiúk, hanem mmondjuk magas, rendesen van felöltözve és kicsit cuki.
      (:D)

      Törlés
    3. értem. a ,,mindenki szupermodell a pasijával együtt" meg nekem is így van a fejemben néha, a lány szőke és karcsú vagy gusztusosan húsos, laza smink és parfümillat, a fiúnak meg eleven, nagy, barna szemei vannak. legalábbis valahogy mindig ilyenek állnak mögöttem a sorban a boltban. :DD

      Törlés