2009. július 8.

A piros körömlakkomtól instant nőiesnek érzem magam. Bár tudom hogy ez hülyeség,de semmitől nem tart vissza. A fodrász levágta a frufrum olyan rövidre,mint 16 éves koromban volt, és most egészen nevetségesen nézek ki.Igaz,akkor még sokkal szőkébb voltam. És virágos all starst hordtam. (Igaz,olyan senkinek nem volt,mert Oxfordban vettem.:D)
És akkor még sokkal jobban néztem ki az osztályképen is.-hiába öegszem.

Ha újra kezdhetném,bicikliversenyző és tűzzománcművész lennék,matekpéldák meg töri helyett.Bár a töri tulajdonképpen majdnem olyan jó befektetés volt,mint az ingatlan apa szeint.
Anyával meg már alig tudjuk egymást elviselni.Egyik percben ordít velem,majd megpróbál beszélgetést kezdeményezni,mintha mi sem történt volna, és csodálkozok,hogy 3szavas válaszoknál hosszabbakat alig tud kipréselni belőlem. Foggal körömmel próbált még toljára rávenni,hogy maradjak Szegeden,ésm égis inkább tanuljak jogot,ahogy apa elképzelte.
Ja persze,hamarabb is mondhattad volna.Különben sincs jogod pénzkeresetről meg megélhetésről papolni, te se ez alapján választottál(elég nyilvánvalóan.) Még az a fiú akivel E. megismerkedett a diszkóban és volt kb huszonyvalahány is jobban keresett mint te.

Az élet igazságtalan,de ez van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése