2016. február 22.

Gilmore girls, meg fecsegés

A mai nap nem olyan jó, de azért apró jó dolgok csak vannak, mint mondjuk, hogy az egyik kedvenc könyvem megfilmesítik, és már a trailer is olyan kedves.

És a a legjobb, hogy hát kérem lesz 4 új, 90 perces Szívek szállodája rész!! 90 perc! Mondjuk Netflixen fog menni, úgyhogy nem tudom, hogy lehet ezt majd Magyarországról megoldani, de ez most még nem töri le a lelkesedésem. Amúgy meg, kész szerencse, hogy karácsony óta végig néztem az összes évadot németül, úgyhogy most kínosan képben vagyok, még az is lehet, hogy a 2007-es divatot illetően is, és szerintem mindenféle elfelejtett és/vagy  esetlegesen klasszikus dolgok jöjjenek újra divatba most azonnal. (mondjuk semmit nem értek a trendekhez, lehet, hogy most is azok, a nagy kérdés, hogy hol lehet ilyen dolgokat venni)

Mint mondjuk:


V nyakú pulóver. Ebay-ről sikerült kiderítenem, hogy ezt úgy hívják, hogy "cricket jumper", és lehet venni mindenféle változatban, ilyen sötét lilában persze nem, mindegy, én kékkel is beérem.

 


Szőrös farmerkabát. Aaannyira 2005, de nem rég láttam valahol ilyet, és tök szupernek gondoltam, csak persze már nem emlékszem, hol. És mondjuk, sosem hordtam farmerkabátot, de mindegy, egy ilyet kerítenem kell. (jó, lehet, hogy mégsem ment ki a divatból)



Az ilyen átlapolós/átkötős kardigán. Volt egy ilyenem rózsaszínben, horgolt volt és gyönyörű, csak aztán valahogy anyánál kötött ki, ki tudja. Mindenesetre ez egy szuper jó ruhadarab, kivéve, hogy nem lehet kikötve hhordani, mert akkor furán áll a kötőke, de mindegy, ide vele. (A h&m-ben most is lehet venni hasonlót)


  


Ez a fura cipő, amit eredetileg golfozáskor kellett hordani a wikipédia szerint, és a színválasztással nem értek egyet (mármint, ki akar fehér cipőt hordani egy 5 évesen kívül??) de a fazon tök jó. Amúgy nekem erről a cipőről először India jut eszembe a Stokerben, meg az a jelenet, amikor egyszerre vesz vagy 10 pár ilyet. (barnában szerintem jobb lenne)
Jó, lehet, hogy mégis divatos, én Rebeccának teljes mértékben hiszek. 



Az olyan farmer, ami nem szorítja a bokámat, no, szerintem az tök jó lenne. Mondjuk ezt a kérdést már meg is oldottam a múlt héten, amikor vettem egyet kb 8 euróért Asos-ról.



3 megjegyzés:

  1. Szőrös farmerkabátom nekem is volt, imádtam. :D

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt a sorozazot, szerintem annyira egyedi és bohókás a stílusuk :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés