2014. november 29.





Egyszerűen nem értem, hogy lehet a meleg kávét meginni. A langyos kávé pedig a legborzasztóbb dolog a világon. Az pedig törvényszerű, hogy ha reggeli, vagy egyáltalán, evés közben valami sorozatrészt nézek (a Manhattan love story-t miért kellett abbahagyni??) akkor biztos, hogy jön valami szexjelenet. De én reggeli közben nem akarom sem más nők mellét, meg semmilyen más meztelen testrészét látni. (Mindeközben pedig kicsit magamban nevetgélve gonolok vissza arra, hogy mekkora felháborodást keltett, hogy  egy nő pucér melle volt a Sun címlapján(=ez a magyar Bors vagy mit tudom én))

Meg hogy ez a háziasszonykodás számomra egy kész agyrém. Arról meg végképp fogalmam sincs, hogy lesz az ember dolgozó anya? Vagy egyáltalán, dolgozó nő? Tegnap délután főztem egy csomó rizottót, amiről azt gondoltam, hogy egyszerű dolog, bedobom a gombát a rizzsel egy lábosba, aztán még egy kis kecskesajt, paradicsom és spenótlevél meg zöldség, kész is, tessék, hát, aha, persze. Vagy másfél óra volt mire bevásároltam a sparban és a piacon, aztán mire megfőztem az vagy további egy, és akkor ma reggel másfél órán át intenzíven vakartam a konyhát, és úgy egyáltalán, a lakást, és aztán még anyámmal is ebédet főztem meg mit tudom én mit csináltam, és még nincs kész, ugyanakkor sírok a gondolatra, hogy én almás pitét akartam sütni, ami azt jelenti, hogy újra kell majd kezdenem a rendrakást meg takarítást??! Ez a munkanélküli nő sorsa?!
A cuccaim egy része még azóta a dobozokban van, hogy Angliából hazaköltöztem (ezt mondjuk eléggé fáj kimondani), sőt a kisebbik szoba igazából tele van a cuccaimmal (jó, ez csak egy fél, nagyon kicsi szoba, de ettől még borzasztóan sok ruha, könyv, elfelejtett teásdoboz, és fél pár zokni. Már majdnem kimondtam azt az átkos mondatot, hogy akarok egy takarítónőt, amikor meghallottam, hogy az egyik barátnőmhöz hetente kétszer jár takarítónő, 8 órát marad, tehát egész nap, és ezért havi 50 ezret fizet. Hogy mennyit?? Hát megőrültem én? (vagy a világ)

Ja, és hiányzik London.



És Bögre blogger most eltűnt a színről, vagy csak én maradtam le az új blogjáról? (ha pedig csak engem zárt ki, akkor lehet hogy jobb, ha követem az amit nem tud az nem fáj elvet)

2 megjegyzés:

  1. ha rá gondolsz: http://azpatent.blogspot.hu/
    ő elköltözött ide:http://azpatent.tumblr.com/
    - ha nem rá akkor nem tudom :D de szeretem a blogod.
    a takarítás főzés takarítás és a többi tennivaló,
    amit pl egy anya naponta megcsinál..
    hát nem tudom.
    a főzésig jutottam eddig el. aztán evés, alvás.
    fejlődnöm kell még!

    VálaszTörlés
  2. Na, azt én sem tudom elképzelni, hogy hogyan fog nekem valaha az életembe beleférni 8 óra munka. Igazán jó lenne, ha a férjem végre megnyerné a lottóötöst... :)

    VálaszTörlés